Korisnički panel

Registrujte se, prijavite se na newsletter
Open

Izaberite stil ?

Sa željom da se opustite i uživate na našim web stranicama, predlažemo vam da iz naslovne rubrike “ Izaberite stil” odaberete neku od čeiri ponudjene web pozadine po svom ukusu.

PARKETI I LAMINATI

Parketarski radovi dolaze kao poslednja faza u sredjivanju prostora. Spadaju1 u grupu veoma skupih investicija prilikom adaptacije stana, pa je svako koketiranje sa jeftinim materijalima, veoma rizično! Konsultujte se sa nama i daćemo vam najbolje moguće predloge, srazmerno vašim mogućnostima.

Kada god je to moguće, predlažemo restauraciju već postojećeg parketa u vidu zamene propalih parket letvica, hoblovanja i lakiranja. Naši iskusni majstori učiniće sve da se takav parket na prvi pogled, ne razlikuje skoro ni malo od novog.

U koliko želite ili ste prinudjeni da zamenite kompletan parket u celom stanu, daćemo vam sve potrebne savete u vezi izbora drveta, veličine parket letvica i kompletnog materijala za postavku, hoblovanje i lakiranje. A vi će te nakon svih dogovora doneti konačnu odluku.

U koliko vaše mogućnosti to dozvoljavaju, predlažemo vam postavku vodootpornih OSB tabli na ravnajući sloj, a zatim postavku parketa na OSB table. Postavka OSB tabli ima višestruku korist:

- vaš parket će biti zaštićen ne samo od vlage već i od poplava u stanu,2 čime će rok trajanja vašem parketu biti produžen u nedogled.

- OSB tablama izvršićemo sve potrebne korekcije ravnajućeg sloja i dovešćemo sve vaše podove u stanu, pod libelu.

 - dobićete dobru zvučnu izolaciju i veoma neobično prijatan osećaj prilikom hodanja po ovakvoj vrsti podova, koji se na žalost ne može opisati.

U koliko je to vaša želja iz bilo kog razloga, za vas ćemo postaviti i laminatne podove po najpovoljnijim mogućim cenama.

Garantujemo vam dobre majstore, profesionalno izvodjenje, dobre rokove i odlične cene.


Velika